Zonder opleiding en voordurende bijscholing van personeel is cyber security onbegonnen werk.

Daarom biedt True-xs Cyber Security de volgende opleidingen.

Veilige Internet & Veilig Internet Plus
Het gebruik van internet, brengt voor elke gebruiker risico’s met zich mee. Met de Veilig Internet Training leer je de basisvaardigheden om veilig online te kunnen zijn, zoals het op orde
houden van je computer. Maar ook het signaleren en reageren op de meest voorkomende situaties op het internet, is van groot belang.
De training Veiligheid Internet Plus gaat nog een stap verder. In deze training komen onderwerpen als phishing, downloaden en e-mailbijlagen, maar ook het veilig instellen en gebruik van wachtwoorden, aan bod.

Essential Security & Essential Specialties
De Essential Security training geeft een praktijkgerichte introductie in de wereld van server- en applicatiebeveiliging. Hier draait het om de kwetsbaarheden; SQL Injection en Path Traversal. Deze training laat zien of je voldoende begrip hebt van deze kwetsbaarheden en of je in het bezit bent van de benodigde Hacker Mindset.

Security specialist
De Security Specialist training is de volgende en derde stap in de server- en applicatiebeveiliging. Het is een uitdaging voor de meest gemotiveerde deelnemer. Deze training garandeert dat je de meest voorkomende gevaren voor websites en servers herkent en begrijpt. Daarnaast ben je in staat, om een poortscan en een softwareversion-scan uit te voeren. Tot slot kunnen de deelnemers, Cross Site Scripting, geavanceerde SQL Injection en geavanceerde Path Traversal ontdekken en indien nodig, voorkomen.

Maatwerk training
Naast de verschillende onlinetrainingen worden er ook custom security challenges op locatie georganiseerd. In deze trainingen maken wij een op maat gemaakte, actuele en boeiende security challenge of training, gericht op uw doelgroep of organisatie.

Osint: Open Source Intelligence
Hoe leer ik om optimaal gebruik te maken van de bronnen die openbaar tot mijn beschikking staan?

Bel voor meer informatie naar True-xs Cyber Security: 088-3230205 of mail naar: info@true-xs.nl

Lezing Maria Genova – identiteitsfraude, hackers en informatiebevuiling

Via True-xs kunt u met grote korting de succesvolle lezing over identiteitsfraude, hackers en informatiebevuiling van schrijfster Maria Genova boeken. Genova schreef de bestseller “Komt een vrouw bij de h@cker” en is door haar aanstekelijke enthousiasme en praktische tips één van de meest gevraagde sprekers van Nederland geworden. Ze vertelt op een zeer toegankelijke manier over de toenemende digitale gevaren. De meeste medewerkers hebben geen idee wat ze allemaal verkeerd doen en hoe simpel hackers het computernetwerk van hun bedrijf of organisatie kunnen overnemen als ze niet opletten. Deze awareness-sessie is voor velen een eye-opener.

Meer informatie over het boek en de schrijfster is te vinden op http://mariagenova.nl/komt-vrouw-hcker/